Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφών

Αρχική » Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

Επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 25410-77204 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Info@kyrkousis.com.  Εφόσον εγκριθεί η επιστροφή αποστέλλετε τα προϊόντα στη διεύθυνσή μας. Τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο και να συνοδεύονται από τα επίσημα έγγραφα και τα παρελκόμενα τους. Περιγράφονται δύο εκδοχές:

Αλλαγή μεγέθους ή αλλαγή με άλλον προϊόν: Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε τη νέα παραγγελία πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει. Το κόστος επιστροφής και εκ νέου αποστολής το επωμίζεται ο πελάτης.

Ελαττωματικά προϊόντα: Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα.Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό.

Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

Scroll To Top
Close
Close

Καλάθι

Close

Το Καλάθι Σας Είναι Άδειο!

Συνέχεια Αγορών

Μετάβαση στο περιεχόμενο